Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x

Naisten syysvaellus Repovedelle

2 20210706 105607 0001

Kesälomat takana ja arki vyöryy päälle. Kaipaatko pientä irtiottoa? Tai haluaisitko kokeilla yön yli retkeä turvallisesti porukassa? Onko Repoveden maisemat vielä kokematta?

Lähde yhden yön vaellukselle nauttimaan maisemista, liikkumisesta ja pimenevästä syysillasta. Vaellus on mainio mahdollisuus kokeilla rinkan kanssa kulkemista ja varusteita ja saada tuntumaa pidemmän matkan kävelemiseen kantamusten kanssa. Käymme katsomassa Repoveden korkeimmat näköalapaikat ja hieman syrjäisemmät sopukat. Kuljettava matka on kokonaisuudessaan noin 15 km ja reitin varrella on jonkin verran korkeuseroa. Normaalilla peruskunnolla pärjää!

Tukikohtanamme toimii tilava varauskota, jossa myös majoitumme. Halutessasi voit yöpyä myös teltassa tai riippumatossa. Maksimiosallistujamäärä on 5. Tarvitset rinkan/repun, makuualustan ja -pussin, säänmukaiset vaatteet ja pitäväpohjaiset jalkineet sekä retkikeittimen ja ruoat. Tarkemman varustelistan saat ilmoittautumisen yhteydessä. Varusteita on mahdollista saada myös lainaan.

Vaelluksen hinta on 129 € (alv 24 %). Hinta sisältää opastuksen, kodan vuokran sekä yhteisen letunpaiston ja kahvit. Vaellus maksetaan laskulla vaelluksen jälkeen.

Vaelluksen liikuntaosuus (100 €) on mahdollista maksaa Smartum- tai ePassi-liikuntaeduilla.

Ilmoittaudu viimeistään 19.9.: https://forms.gle/qjEfUwptPK4jXCia8

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sovellamme seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus yli 14 vrk tapahtumasta; veloitamme toimistokuluina 20 €
  • Peruutus 7-14 vrk tapahtumasta; veloitamme puolet osallistumismaksusta
  • Peruutus alle 7 vrk tapahtumasta; veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ei mitään maksuja veloiteta.

Seuraamme alueellisia covid-rajoituksia ja toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Olemme metsähallituksen vastuullinen sopimusyritys Repoveden kansallispuistossa.

Repoveden kansallispuisto, Saarijärvi, parkkipaikka ja sisäänkäynti, Kuismantie, Kouvola, Suomi

Kouvola

Wildventure

wildventurefinland@gmail.com

Webbsida →
Anmälning senast 19.09.2021

Ilmoittaudu lomakkeella: https://forms.gle/qjEfUwptPK4jXCia8