Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x

Tillgänglighetsutlåtande

På webbtjänsten Evenemang.utinaturen.fi, som upprätthålls av Forststyrelsens naturtjänster, tillämpas lagen om tillhandahållande av digitala tjänster (306/2019). Lagen baserar på Europaparlamentets och rådets direktiv (EU) 2016/2102 om tillgänglighet avseende offentliga myndigheters webbplatser och mobila applikationer.

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller tjänsten Evenemang.utinaturen.fi och har skapats 22.4.2020. Tillgängligheten i denna digitala tjänst har utvärderats av Eficode.


Den digitala tjänstens tillgänglighet

Tjänsten uppfyller de kritiska kraven på tillgänglighet.

Webbplatsen uppfyller ännu inte kraven till alla delar. Tillgänglighetskrav som inte uppfylls:

Begriplig - 3.2.2 Vid inmatning

Ange datum med skärmläsare

Otillgängligt innehåll och brister i innehållet

När en anmälan om ett evenemang fylls i med hjälp av en skärmläsare ändrar tjänsten det angivna datumet till ett annat. Ett tekniskt problem som man söker en teknisk lösning på.


Har du observerat en brist i tillgängligheten i vår digitala tjänst? Berätta om det för oss så gör vi vårt bästa för att åtgärda bristen


Vi tar gärna emot respons och förbättringsförslag i anslutning till tillgängligheten på adressen luontopalvelut(a)metsa.fi. Vi besvarar meddelanden inom 14 dagar.

 

Tillsynsmyndigheten

Om du inte är nöjd med det svar du får eller inte får något svar alls inom två veckor, kan du göra en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. På Regionförvaltningsverkets webbplats finns detaljerade anvisningar för hur en anmälan kan göras och hur ärendet handläggs.


Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter:


Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för webbtillgänglighetstillsyn
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Telefonnummer växel 0295 016 000

Detta utlåtande har upprättats 21 november 2022