Mieskuoro Lankomiesten lauluiltamat

Evenemangplatsens namn: Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Tid: 06.09.2019 kl. 19:00 - 06.09.2019 kl. 20:30

12.12.2019 ° Vind m/s forecast.io

Beskrivning av evenemanget

lankomiehet

Hauskat lauluiltamat Äkäslompolossa Kellokkaan salissa pe 6.9. klo 19.00. Tervetuloa! Ohjelmassa kuullaan kuoron lisäksi harmonikkamusiikkia ja yhteislauluja. Pääsylippu 10 euroa käteisellä ennakkoon Kellokkaasta ja konserttipäivänä Kellokkaan infosta.

Pellon Lankojärveltä kotoisin oleva mieskuoro Lankomiehet on perustettu 30 vuotta sitten. Alun perin kuuden laulajan voimin liikkeelle lähteneessä kuorossa on tällä hetkellä 12 laulajaa ja säestäjä. Lankomiehiä voidaan ohjelmistonsa perusteella pitää viihdekuorona, sillä ohjelmistoon ei kuulu klassisia kuoroteoksia. Silti kuoron repertuaaria voidaan pitää melko laajana, sillä ohjelmistosta löytyy mm. iskelmää, laulelmia, kansanlauluja, ja harrastakin musiikkia. Kuoro esittää laulunsa joki yksiäänisinä tai tarvittaessa kolmelle tai neljälle äänellekin sovitettuina. Lankomiehiä on koko sen toiminnan ajan johtanut musiikinopettaja Lassi Vierikko. Juhlavuotta on juhlittu Lankojärvellä ja nyt syksyllä Tori- ja metsäpäivien ratoksi huikean hauskat lauluiltamat, johon jokainen voi myös itse osallistua.

Läge

Vägbeskrivning
Adress

Yllästunturin luontokeskus Kellokas, Tunturintie, Äkäslompolo, Suomi

Kommun

Kolari

Arrangör

Arrangör

Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Kontaktuppgifter

Yllästunturin luontokeskus Kellokas kellokas@metsa.fi p. 0206 397039 Tunturintie 54, 95970 Äkäslompolo Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Tilläggsuppgifter

Evenemangets webbsida
Webbsida
Tilläggsuppgifter

Konsertti on osa Tori- ja metsäpäivien ohjelmaa. Tori- ja metsäpäivät 6.-8.9.2019

Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x