Konsta Punkan valokuvia Hetassa

Evenemangplatsens namn: Tunturi-Lapin luontokeskus

Tid: 24.05.2019 kl. 9:00 - 31.08.2019 kl. 17:00

12.12.2019 ° Vind m/s forecast.io

Beskrivning av evenemanget

KunstaPunkka663pieni

Tunturi-Lapissa on kesällä upea valokuvanäyttely "Luonnon tunteet ja hetket", joka vie meidät Suomen luontoon, heräävästä keväästä syksyn yltäkylläisyyteen ja luontokeskuksesta toiseen. Kansainvälisesti tunnetuimpiin luontokuvaajiimme kuuluvan Konsta Punkan valokuvanäyttely avautui kansallispuistopäivänä 24.5. yhtä aikaa kolmessa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskuksessa ja huipentuu Suomen luonnon päivänä 31.8.

Konsta Punkan kuvista välittyy erityisen läheinen suhde luontoon, ja poikkeuksellinen taito päästä lähelle kuvattaviaan. Luonnon aistiminen ja herkkä tallentaminen välittyvät vahvasti kaikista Konstan kuvista ja saavat katsojan pysähtymään. Kumpi oikeastaan onkaan tarkkailtavana, eläin vai kuvaaja?

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa, Pallastunturin luontokeskuksessa ja Tunturi-Lapin luontokeskuksessa Hetassa kansallispuistopäivänä 24.5. avautuvassa näyttelyssä on ensimmäistä kertaa Suomessa esillä näin laajasti Konsta Punkan luontokuvia. Kansallispuistopäivän teema onkin osuvasti Luontomme aarteet.

Jokaiseen luontokeskukseen valitut kuvat muodostavat yhdessä kokonaisuuden. Koko näyttelyn katsoakseen pitää kulkea läpi kansallispuiston Ylläkseltä Pallaksen kautta Hettaan tai toisin päin. Tunnelmallisten maisemien ja kuvaajan taikomien eläinten valokuvanäyttelyyn pääsevät tutustumaan kaikki vapaasti koko kesän ajan. Näyttely huipentuu Suomen luonnon päivään 31. elokuuta, jolloin Konsta itse vierailee kaikissa kolmessa luontokeskuksessa kertomassa kuvistaan ja työstään.

Konsta Punkka on maailmanlaajuisesti tunnettu luontokuvaaja ja puhuja. Hän aloitti uransa jo 17-vuotiaana, kun valokuvausharrastuksesta tuli täysipäiväinen työ. Muutamassa vuodessa hänestä on kehittynyt huippukuvaaja, jota työ kuljettaa ympäri maailmaa. Silti pohjoinen luonto on yhä lähinnä sydäntä. Konsta Punkka on yksi suosituimmista suomalaisista Instagramissa, jossa hänellä on jo yli 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Lisätietoja valokuvaajasta:

Konsta Punkan kotisivut

Konsta Punkan Instagram

Konsta Punkan Facebook

Läge

Vägbeskrivning

Tunturi-Lapin luontokeskus

Adress

Peuratie 15, 99400 Enontekiö, Suomi

Kommun

Enontekiö

Arrangör

Arrangör

Metsähallitus, Lapin luontopalvelut

Kontaktuppgifter

Tunturi-Lapin luontokeskus

Puh. 0206 39 7950

Sposti: tunturi-lappi@metsa.fi

Tilläggsuppgifter

Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x