Suomen käärmeet valokuvanäyttely

Evenemangplatsens namn: Liminganlahden luontokeskus

Tid: 01.05.2019 kl. 10:00 - 30.06.2019 kl. 18:00

12.12.2019 ° Vind m/s forecast.io

Beskrivning av evenemanget

kyy

Näyttelykuvissa voi tarkastella käärmeitä lähietäisyydeltä ja tutustua niiden elämään. Näyttely neuvoo myös käärmeiden tunnistamisessa. Ja kun tutustut käärmeiden elämään, löydät uuden mielenkiintoisen näkökulman luonnon tarkkailemiseen. Samalla karisevat tietämättömyydestä johtuvat ennakkoluulot ja asenteet. Näyttelyyn liittyy informatiivinen näyttelyluettelo, jossa kerrotaan kunkin kuvan näyttämästä tilanteesta.

Tervetuloa käärmeiden matalaan maailmaan. Näyttely sopii erinomaisesti myös lapsille ja käärmepelkoisille. Voit myös hankkia näyttelytarjouksena kirjan Suomen käärmeet ja liskot, joka perehdyttää lukijan Suomen matelijoihin. Kirja sai ilmestyessään täydet tähdet Suomen Luonto -lehdeltä. Näyttelyn ovat koonneet luontokuvaajat Jarmo Latva ja Lisse Tarnanen, ja se on osa heidän monivuotista luonnonsuojeluprojektiaan, jossa halutaan tehdä matelijat tutuiksi ja muuttaa turhat pelot kiinnostukseksi.

Läge

Vägbeskrivning
Adress

Rantakurvi, Liminka, Suomi

Kommun

Liminka

Arrangör

Arrangör

Metsähallitus Luontopalvelut

Kontaktuppgifter

https://www.luontoon.fi/liminganlahdenluontokeskus

Tilläggsuppgifter

Tilläggsuppgifter

Juhannuksena luontokeskus on suljettu 21.-23.6.2019

Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x