Pallas-Yllästunturin kansallispuiston helmet esiin

Evenemangplatsens namn: Pallastunturin luontokeskus

Tid: 27.06.2019 kl. 18:00 - 27.06.2019 kl. 19:00

19.08.2019 12 ° Vind 1.39 m/s Regn forecast.io

Beskrivning av evenemanget

HettaPallasMaarit663

Pallastunturin luontokeskuksen luontoillassa esitellään kuvin ja tarinoin kansallispuiston vieraillumpia kohteita. Alueen helmet ovat syystä suosittuja ja usein niillä on myös pitkä historia.

Valokuvamatka tarinoiden saattelemana innostaa lähtemään tutustumaan uuteen kohteeseen, sillä ympärivuotisen tieverkoston ympäröimä pitkä kansallispuistomme on täynnä erinomaisen hienoja päiväretkikohteita.

Esityksen lomassa kerrotaan myös miten Metsähallitus mahdollistaa upeat ja rauhaisat luontokokemukset vuosittain yli 500 000 vierailijalle. Luontoillan puhujina ovat Pallas-Ylläs TOBE 1 -hankkeen projektikoordinaattori Heidi Siira ja mediasuunnittelija Juuso Ritari.

Kansallispuiston reittien tuotteistamisella ja alueen palveluiden esiin tuomisella sekä paremmalla löydettävyydellä vastataan kasvavaan kysyntään valmiista reittikokonaisuuksista.

Pallas–Ylläs TOBE1 -hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ”Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020, Suomen rakennerahasto” -ohjelmasta.

Läge

Vägbeskrivning

Pallastunturin luontokeskus sijaitsee Pallastunturilla

Adress

Pallastunturintie 557

Kommun

Muonio

Arrangör

Arrangör

Metsähallitus, Pallastunturin luontokeskus

Kontaktuppgifter

Pallastunturin luontokeskus

Evenemanget ordnas tillsammans med följande aktörer:

Midnight Sun Hike 2019

Tilläggsuppgifter

Evenemangets webbsida
Pallastunturin luontokeskus
Tilläggsuppgifter

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x