We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Yöni liito-oravana

Image by Benjam Pöntinen

Olet varmasti joskus viettänyt päiväsi murmelina, mutta oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi elää yö liito-oravana?

Tule Haltiaan, pue viitta päällesi ja lähde tutkimaan yötä liito-oravan silmin Haltian erikoisnäyttelyyn "Yöni liito-oravana"! Haltian uudessa toiminnallisessa seikkailunäyttelyssä tutustutaan mystiseen yöeläimeen, jonka vain harva on nähnyt. Näyttelyssä voit tutkia liito-oravan elinympäristöä ja etsiä jälkiä siitä ja sen naapureista. Voit seikkailla liito-oravan metsässä ja oppia sen ihmeellisestä elämästä. 

Kino Haltiassa pääset tutustumaan liito-orava-kuvistaan tutuksi tulleen valokuvaaja Benjam Pöntisen kuviin ja tarinoihin tästä mystisestä yö-eläimestä.  Haltian ulkonäyttelyalueella on esillä näyttelykokonaisuus urbaaneista liito-oravista.

Entä miksi Haltiassa on hämärää?  No siksi, koska liito-orava viihtyy parhaiten pimeässä. Tervetuloa seikkailemaan koko perheen voimin!

Tiesitkö täm

https://www.haltia.com/fi/vieraile-and-info/kulkuyhteydet/

Nuuksiontie 84, Espoo, Suomi

Espoo

Suomen luontokeskus Haltia

info@haltia.com 0401636200

Liito-oravaLife-hanke